nieuws

Danfoss blijft op groeikoers

bouwbreed

Thermostatenfabrikant Danfoss blijft dit jaar qua omzetontwikkeling op groeikoers en denkt ook het resultaat op te kunnen krikken, ondanks gestegen grondstofkosten en nadelige conjuncturele effecten. Volgens de prognoses bieden de markten in Oost-Azië en Rusland tegenwicht tegen afremming van de activiteiten elders. In 2007 bleef de winst wel wat achter bij de groei van de omzet. Het operationele resultaat groeide slechts fractioneel naar 217 miljoen euro. De omzet nam met ruim 360 miljoen toe naar krap 3 miljard euro.

Thermostatenfabrikant Danfoss blijft dit jaar qua omzetontwikkeling op groeikoers en denkt ook het resultaat op te kunnen krikken, ondanks gestegen grondstofkosten en nadelige conjuncturele effecten. Volgens de prognoses bieden de markten in Oost-Azië en Rusland tegenwicht tegen afremming van de activiteiten elders. In 2007 bleef de winst wel wat achter bij de groei van de omzet. Het operationele resultaat groeide slechts fractioneel naar 217 miljoen euro. De omzet nam met ruim 360 miljoen toe naar krap 3 miljard euro.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels