nieuws

Dag van de Bouw blijkt groot succes

bouwbreed

Het aantal bouwprojecten dat tijdens de Dag van de Bouw toegankelijk is voor het publiek, is ruim verdrievoudigd. Toen het evenement in 2006 voor de eerste keer werd gehouden, stonden 68 bouwwerken open voor belangstellenden. Tijdens de derde editie (31 mei) gaan 230 bouwwerken open. Bouwend Nederland organiseert het evenement. Het gaat om plekken die normaliter niet voor het publiek toegankelijk zijn, zoals de Hubertustunnel in Den Haag, het voetbalstadion in Zwolle en de Ringweg Groningen.

Het aantal bouwprojecten dat tijdens de Dag van de Bouw toegankelijk is voor het publiek, is ruim verdrievoudigd. Toen het evenement in 2006 voor de eerste keer werd gehouden, stonden 68 bouwwerken open voor belangstellenden. Tijdens de derde editie (31 mei) gaan 230 bouwwerken open. Bouwend Nederland organiseert het evenement. Het gaat om plekken die normaliter niet voor het publiek toegankelijk zijn, zoals de Hubertustunnel in Den Haag, het voetbalstadion in Zwolle en de Ringweg Groningen.

Reageer op dit artikel