nieuws

Creativiteit nodig bij slag om talent

bouwbreed Premium

De slag om talent vereist meer creativiteit dan voorheen. Daarom staat tijdens het Nationaal Werving en Selectie Congres dit jaar het thema ‘Out of the box’ centraal. Welke wervingscampagne is voor uw bedrijf succesvol? Waar ligt uw kracht? Bepaal voor uw bedrijf net dat stukje meerwaarde waardoor u de juiste talenten aantrekt. Tijdens deze dag op 22 mei in het Hilton Royal Parc Soestduinen is het mogelijk een kijkje te nemen in de keuken van succesvolle bedrijven. Meer informatie op www.nationaalwervingenselectiecongres.nl.

De slag om talent vereist meer creativiteit dan voorheen. Daarom staat tijdens het Nationaal Werving en Selectie Congres dit jaar het thema ‘Out of the box’ centraal. Welke wervingscampagne is voor uw bedrijf succesvol? Waar ligt uw kracht? Bepaal voor uw bedrijf net dat stukje meerwaarde waardoor u de juiste talenten aantrekt. Tijdens deze dag op 22 mei in het Hilton Royal Parc Soestduinen is het mogelijk een kijkje te nemen in de keuken van succesvolle bedrijven. Meer informatie op www.nationaalwervingenselectiecongres.nl.

Reageer op dit artikel