nieuws

CNV: Situatie op slooplocatie bizar

bouwbreed

CNV Bouw en Infra noemt het ‘schrijnend en bizar’ dat in een kwart van de gevallen het werk op slooplocaties stilgelegd moet worden wegens direct gevaar voor werknemers. Het CNV laat tevens weten dat ze het ‘merkwaardig’ vindt dat desondanks de Arbeidsinspectie vindt dat slopers voldoende aandacht hebben voor veilige werkomstandigheden. De vakbond wil graag betrokken worden bij komende ontwikkelingen die de branche veiliger moeten maken.

CNV Bouw en Infra noemt het ‘schrijnend en bizar’ dat in een kwart van de gevallen het werk op slooplocaties stilgelegd moet worden wegens direct gevaar voor werknemers. Het CNV laat tevens weten dat ze het ‘merkwaardig’ vindt dat desondanks de Arbeidsinspectie vindt dat slopers voldoende aandacht hebben voor veilige werkomstandigheden. De vakbond wil graag betrokken worden bij komende ontwikkelingen die de branche veiliger moeten maken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels