nieuws

Buva zorgcilinder

bouwbreed

Buva uit Barendrecht heeft de ‘zorgcilinder’ bedacht. Het is een dubbele cilinder waarop aan de ene zijde uitsluitend een eigen sleutel past, aan de andere zijde ook een tweede sleutel, de ‘zorgsleutel’ die ook op andere voordeuren past. De cilinder kan worden gedraaid, zodat een zorgverlener de voordeur al of niet kan openen. Buva heeft ook een grote sleutelkop ontwikkeld die om de sleutel wordt bevestigd. Hij biedt extra grip, zodat senioren hun slot makkelijk kunnen openen en sluiten.

Buva uit Barendrecht heeft de ‘zorgcilinder’ bedacht. Het is een dubbele cilinder waarop aan de ene zijde uitsluitend een eigen sleutel past, aan de andere zijde ook een tweede sleutel, de ‘zorgsleutel’ die ook op andere voordeuren past. De cilinder kan worden gedraaid, zodat een zorgverlener de voordeur al of niet kan openen. Buva heeft ook een grote sleutelkop ontwikkeld die om de sleutel wordt bevestigd. Hij biedt extra grip, zodat senioren hun slot makkelijk kunnen openen en sluiten.

Reageer op dit artikel