nieuws

Branddeur

bouwbreed Premium

Hoefnagels uit Tilburg introduceert een gecertificeerde brandwerende schuifdeur met loopdeur. Als de schuifdeur is gesloten, kan de loopdeur nog worden gebruikt. Is er brand en blijft de loopdeur gesloten, dan is de brandwerendheid gegarandeerd. Volgens Hoefnagels betreft het een doorbraak op het gebied van de compartimentering. Bij een traditionele brandwerende schuifdeur behoort vluchten niet meer tot de mogelijkheden nadat de deur is gesloten. Dat behoort met de loopdeur tot het verleden. Hij dient uiteraard wel als vluchtdeur te zijn gemarkeerd. De nieuwe schuifdeur voldoet aan het Bouwbesluit en heeft een brandwerendheid van 60 minuten. Hoefnagels kan hem leveren tot een oppervlakte van 26 vierkante meter.

Hoefnagels uit Tilburg introduceert een gecertificeerde brandwerende schuifdeur met loopdeur. Als de schuifdeur is gesloten, kan de loopdeur nog worden gebruikt. Is er brand en blijft de loopdeur gesloten, dan is de brandwerendheid gegarandeerd. Volgens Hoefnagels betreft het een doorbraak op het gebied van de compartimentering. Bij een traditionele brandwerende schuifdeur behoort vluchten niet meer tot de mogelijkheden nadat de deur is gesloten. Dat behoort met de loopdeur tot het verleden. Hij dient uiteraard wel als vluchtdeur te zijn gemarkeerd. De nieuwe schuifdeur voldoet aan het Bouwbesluit en heeft een brandwerendheid van 60 minuten. Hoefnagels kan hem leveren tot een oppervlakte van 26 vierkante meter.

Reageer op dit artikel