nieuws

Bouwvakker overlijdt na val van 6 meter

bouwbreed

Tijdens bouwwerkzaamheden in de Gereformeerde Kerk van Borger is een 46-jarige man uit Exloo vrijdagochtend om het leven gekomen. Het slachtoffer, een werknemer van bouwbedrijf Blok uit Borger, was op 3 meter hoogte bezig met het bevestigen van houten balken onder het dak. Hij maakte een val van bijna 6 meter op de betonnen vloer van een openstaand trapgat. De man overleed ter plaatse. De arbeidsinspectie onderzoekt of er verband bestaat tussen het ongeval en eventuele overtreding van de Arbowet. De inspectie wil niet kwijt waar de man op stond, omdat dit een essentieel onderdeel is van het onderzoek.

Tijdens bouwwerkzaamheden in de Gereformeerde Kerk van Borger is een 46-jarige man uit Exloo vrijdagochtend om het leven gekomen. Het slachtoffer, een werknemer van bouwbedrijf Blok uit Borger, was op 3 meter hoogte bezig met het bevestigen van houten balken onder het dak. Hij maakte een val van bijna 6 meter op de betonnen vloer van een openstaand trapgat. De man overleed ter plaatse. De arbeidsinspectie onderzoekt of er verband bestaat tussen het ongeval en eventuele overtreding van de Arbowet. De inspectie wil niet kwijt waar de man op stond, omdat dit een essentieel onderdeel is van het onderzoek.

Reageer op dit artikel