nieuws

Blijf uitbesteding ict de baas

bouwbreed Premium

Advies- en onderzoeksbureau Significant houdt op donderdag 29 mei 2008 een rondetafelconferentie over ict-outsourcing. De focus wordt tijdens deze rondetafelconferentie gelegd op de inrichting van een professionele regiefunctie en hoe daar al rekening mee gehouden kan worden in de voorbereiding van uitbestedingstrajecten. Tijdens de rondetafelconferentie wordt tevens ingegaan op wat in de praktijk onder professionele regie wordt verstaan. Deelnemers worden in de gelegenheid gesteld hun ervaringen met outsourcing en regievoering te delen.

Advies- en onderzoeksbureau Significant houdt op donderdag 29 mei 2008 een rondetafelconferentie over ict-outsourcing. De focus wordt tijdens deze rondetafelconferentie gelegd op de inrichting van een professionele regiefunctie en hoe daar al rekening mee gehouden kan worden in de voorbereiding van uitbestedingstrajecten. Tijdens de rondetafelconferentie wordt tevens ingegaan op wat in de praktijk onder professionele regie wordt verstaan. Deelnemers worden in de gelegenheid gesteld hun ervaringen met outsourcing en regievoering te delen.
De agenda van de rondetafelconferentie wordt door de deelnemers zelf bepaald, zal actuele onderwerpen bevatten en is interactief van aard. Deelname aan de rondetafelconferentie is geheel gratis en deelnemers ontvangen achteraf een samenvattend boekje als naslagwerk. Nadere informatie: www.significant.nl. Geïnteresseerden kunnen zich ook direct opgeven via info@significant.nl.

Reageer op dit artikel