nieuws

Betonblok zorgt voor afkoppeling neerslag

bouwbreed

Wanneer de keuze valt op het afkoppelen van hemelwater van de riolering, ontstaat vaak een probleem bij de voorgevel. Het trottoir belemmert infiltratie van het water in de bodem. Waterblock uit Zundert heeft als oplossing de TAS (Trottoir Afkoppel Steen), een betonnen blok met een uitsparing, waardoor het water in de richting van de goot stroomt. De uitsparing heeft een profiel waarop de hemelwaterafvoerbuis vastgeklemd wordt. De TAS is volgens de leverancier vandaalbestendig en goedkoper dan andere oplossingen. Waterblock heeft ook de Waterbarrier van betonnen blokken ontwikkeld en Betonshell, een systeem voor het lichter uitvoeren van betonvloeren.

Wanneer de keuze valt op het afkoppelen van hemelwater van de riolering, ontstaat vaak een probleem bij de voorgevel. Het trottoir belemmert infiltratie van het water in de bodem. Waterblock uit Zundert heeft als oplossing de TAS (Trottoir Afkoppel Steen), een betonnen blok met een uitsparing, waardoor het water in de richting van de goot stroomt. De uitsparing heeft een profiel waarop de hemelwaterafvoerbuis vastgeklemd wordt. De TAS is volgens de leverancier vandaalbestendig en goedkoper dan andere oplossingen. Waterblock heeft ook de Waterbarrier van betonnen blokken ontwikkeld en Betonshell, een systeem voor het lichter uitvoeren van betonvloeren.

Reageer op dit artikel