nieuws

Bedrijfsverzamelgebouw

bouwbreed Premium

Op industrieterrein de Gooise Poort in Almere ontwikkelt Amstelkom-Noppert het Business Collect Centre, een bedrijfsverzamelgebouw met 25 bedrijfsunits. Het staal-betoncasco wordt dit najaar opgeleverd. Gebruikers laten daarna zelf de installaties en binnenmuren bouwen. Flevo Staalbouw is verantwoordelijk voor de levering en montage van de stalen kolommen en liggers. Op de foto monteert een bouwplaatsmedewerker een ligger op een betonkolom.

Op industrieterrein de Gooise Poort in Almere ontwikkelt Amstelkom-Noppert het Business Collect Centre, een bedrijfsverzamelgebouw met 25 bedrijfsunits. Het staal-betoncasco wordt dit najaar opgeleverd. Gebruikers laten daarna zelf de installaties en binnenmuren bouwen. Flevo Staalbouw is verantwoordelijk voor de levering en montage van de stalen kolommen en liggers. Op de foto monteert een bouwplaatsmedewerker een ligger op een betonkolom.

Reageer op dit artikel