nieuws

BAM scoort op innovatief gebied

bouwbreed

Voor BAM Infratechniek was vakbeurs Intertraffic ook een succes. Het bedrijf scoorde met het meest innovatieve product dat op de beurs werd gepresenteerd. BAM won met het fijnstofreductiesysteem FDRS-PM10 zowel in de categorie Infrastructuur 0x26 Veiligheid als de algemene Intertraffic Innovation Award 2008. Juryvoorzitter Fred Wegman, directeur Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid SWOV, verduidelijkt de winnende techniek: een elektrisch veld werkt als een elektrostatisch ‘dak’ boven de weg, waarmee een elektrische lading wordt aangebracht op fijne stofdeeltjes (PM10). Die kunnen nadat ze zijn neergeslagen worden verzameld en afgevoerd.

Voor BAM Infratechniek was vakbeurs Intertraffic ook een succes. Het bedrijf scoorde met het meest innovatieve product dat op de beurs werd gepresenteerd. BAM won met het fijnstofreductiesysteem FDRS-PM10 zowel in de categorie Infrastructuur 0x26 Veiligheid als de algemene Intertraffic Innovation Award 2008. Juryvoorzitter Fred Wegman, directeur Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid SWOV, verduidelijkt de winnende techniek: een elektrisch veld werkt als een elektrostatisch ‘dak’ boven de weg, waarmee een elektrische lading wordt aangebracht op fijne stofdeeltjes (PM10). Die kunnen nadat ze zijn neergeslagen worden verzameld en afgevoerd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels