nieuws

BAM bouwt stadsdeelkantoor Den Haag

bouwbreed Premium

BAM Utiliteitsbouw gaat voor 60 miljoen euro het nieuwe kantoor van het Haagse stadsdeel Escamp bouwen. Wolter 0x26 Dros, Imtech en Kone zijn verantwoordelijk voor de technische installaties in het gebouw, dat 75 meter hoog wordt en de vorm krijgt van een driehoek. Het pand op de hoek Leyweg en de Coevordenstraat zal behalve aan ongeveer duizend medewerkers ook onderdak bieden aan een bibliotheek. Het stadsdeelkantoor wordt volgens de gemeente het duurzaamste gebouw van Den Haag. Dat moet onder meer worden bereikt door het gebruik van duurzame bouwmaterialen, de modernste energiebesparingstechnieken en betonkernactivering.

BAM Utiliteitsbouw gaat voor 60 miljoen euro het nieuwe kantoor van het Haagse stadsdeel Escamp bouwen. Wolter 0x26 Dros, Imtech en Kone zijn verantwoordelijk voor de technische installaties in het gebouw, dat 75 meter hoog wordt en de vorm krijgt van een driehoek. Het pand op de hoek Leyweg en de Coevordenstraat zal behalve aan ongeveer duizend medewerkers ook onderdak bieden aan een bibliotheek. Het stadsdeelkantoor wordt volgens de gemeente het duurzaamste gebouw van Den Haag. Dat moet onder meer worden bereikt door het gebruik van duurzame bouwmaterialen, de modernste energiebesparingstechnieken en betonkernactivering.

Reageer op dit artikel