nieuws

Amersfoort 750 jaar

bouwbreed

In het Amersfoortse Oliemolenkwartier bereiden medewerkers van Garant Wrapping het ophangen van een reusachtig gekleurd doek voor aan de poort van het paviljoen voor Amersfoort 750. Het door Mulders VandenBerk Architecten ontworpen paviljoen bestaat uit enkele losse kantoorunits en dient als tijdelijk hoofdkwartier voor de festiviteiten vanwege het 750 jaar bestaan van Amersfoort. Een gekleurd doek in de kleuren van het logo van Amersfoort 750 (rood, oranje en groen) met daarop tevens een gedicht over de stad van kunstenaar Frans Ottink, moet de poort naar de toekomst illustreren. In 2009, als Amersfoort zijn 750ste verjaardag viert, is het paviljoen de festivallocatie. Vanaf eind april moet het kantoor in gebruik genomen worden en op 12 juni, de 749ste verjaardag, is de feestelijke opening voor het publiek. Foto: Ton Borsboom

In het Amersfoortse Oliemolenkwartier bereiden medewerkers van Garant Wrapping het ophangen van een reusachtig gekleurd doek voor aan de poort van het paviljoen voor Amersfoort 750. Het door Mulders VandenBerk Architecten ontworpen paviljoen bestaat uit enkele losse kantoorunits en dient als tijdelijk hoofdkwartier voor de festiviteiten vanwege het 750 jaar bestaan van Amersfoort. Een gekleurd doek in de kleuren van het logo van Amersfoort 750 (rood, oranje en groen) met daarop tevens een gedicht over de stad van kunstenaar Frans Ottink, moet de poort naar de toekomst illustreren. In 2009, als Amersfoort zijn 750ste verjaardag viert, is het paviljoen de festivallocatie. Vanaf eind april moet het kantoor in gebruik genomen worden en op 12 juni, de 749ste verjaardag, is de feestelijke opening voor het publiek. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel