nieuws

Alvast sfeer proeven van nieuwe werkplek

bouwbreed

Hoe vacatures vroeger in de krant stonden, staan ze vaak nu op vacaturewebsites. Solmatch.nl wil daar verandering in brengen. Op www.solmatch.nl staan bijvoorbeeld afbeeldingen bij vacatures van de werkplek of het pand, het interieur of het team, zodat de kandidaat alvast sfeer kan proeven. Ook kunnen er product- of andere foto’s bij de vacature worden geplaatst, zodat de kandidaat een beeld krijgt van wat de werkgever precies doet en in welk segment het bedrijf zich bevindt. Sollicitanten kunnen zich op hun beurt op een unieke manier profileren met afbeeldingen van zichzelf en/of hobby’s bij hun profiel en is er een apart tabblad om competenties in op te nemen.

Hoe vacatures vroeger in de krant stonden, staan ze vaak nu op vacaturewebsites. Solmatch.nl wil daar verandering in brengen. Op www.solmatch.nl staan bijvoorbeeld afbeeldingen bij vacatures van de werkplek of het pand, het interieur of het team, zodat de kandidaat alvast sfeer kan proeven. Ook kunnen er product- of andere foto’s bij de vacature worden geplaatst, zodat de kandidaat een beeld krijgt van wat de werkgever precies doet en in welk segment het bedrijf zich bevindt. Sollicitanten kunnen zich op hun beurt op een unieke manier profileren met afbeeldingen van zichzelf en/of hobby’s bij hun profiel en is er een apart tabblad om competenties in op te nemen.

Reageer op dit artikel