nieuws

Aanleg van Tweede Schroebrug Zeeland

bouwbreed Premium

Deze week is het heiwerk begonnen voor een nieuwe 4,5 meter brede voet-gangersbrug, zo dicht mogelijk naast de bestaande Schroebrug in Middelburg. Voor de bouwvak moet de onderbouw klaar zijn. Daarna begint bouwcombinatie De Klerk/BSB Staalbouw met de bovenbouw. Eind novem-ber is de oplevering van de voet-gangersbrug gepland. Het ont-werp lijkt sterk op de Schroe-

Deze week is het heiwerk begonnen voor een nieuwe 4,5 meter brede voet-gangersbrug, zo dicht mogelijk naast de bestaande Schroebrug in Middelburg. Voor de bouwvak moet de onderbouw klaar zijn. Daarna begint bouwcombinatie De Klerk/BSB Staalbouw met de bovenbouw. Eind novem-ber is de oplevering van de voet-gangersbrug gepland. Het ont-werp lijkt sterk op de Schroe-
brug. In bouwperiode wordt ook de bestaande brug aangepast. Er komen fietspaden aan weerszijden. De bouw van de voetgangersbrug en het aanpassen van de Schroebrug is een gezamenlijk project van de gemeente Middelburg en de provincie Zeeland.

Reageer op dit artikel