nieuws

Zuinig

bouwbreed Premium

Twintig energiezuinige woningen laat ontwikkelaar Immo International-Comfort in het Belgische Lommel bouwen met het Tsjechische bouwsysteem K-Kontrol. Deze modulaire bouwmethode maakt gebruik van twee lagen OSB, plaatmateriaal uit houtschilfers, met daartussen een kern van gestabiliseerd schuimpolystyreen. Wandpanelen hebben een kern van 14 centimeter, dakpanelen van 18 centimeter dik. De panelen worden met elkaar verlijmd tot een luchtdichte constructie. Een wanddikte van 30 centimeter levert volgens Immo een K-waarde van 30 op. Het bedrijf rekent op een bouwtijd van vier maanden.

Twintig energiezuinige woningen laat ontwikkelaar Immo International-Comfort in het Belgische Lommel bouwen met het Tsjechische bouwsysteem K-Kontrol. Deze modulaire bouwmethode maakt gebruik van twee lagen OSB, plaatmateriaal uit houtschilfers, met daartussen een kern van gestabiliseerd schuimpolystyreen. Wandpanelen hebben een kern van 14 centimeter, dakpanelen van 18 centimeter dik. De panelen worden met elkaar verlijmd tot een luchtdichte constructie. Een wanddikte van 30 centimeter levert volgens Immo een K-waarde van 30 op. Het bedrijf rekent op een bouwtijd van vier maanden.

Reageer op dit artikel