nieuws

Zes zwaargewonden bij bouwongeval Belfast

bouwbreed

Bij de bouw van een kantoor in het Noord-Ierse Belfast zijn gisterochtend zes zwaargewonden gevallen toen de bovenste etage bij het storten van de betonnen vloer naar beneden stortte. Sommige werkers vielen meer dan 100 meter en moesten onder een berg bouwstaal en steigers vandaan gehaald worden. De politie sloot gistermiddag niet uit dat er nog mensen onder het puin lagen.

Bij de bouw van een kantoor in het Noord-Ierse Belfast zijn gisterochtend zes zwaargewonden gevallen toen de bovenste etage bij het storten van de betonnen vloer naar beneden stortte. Sommige werkers vielen meer dan 100 meter en moesten onder een berg bouwstaal en steigers vandaan gehaald worden. De politie sloot gistermiddag niet uit dat er nog mensen onder het puin lagen.

Reageer op dit artikel