nieuws

Veiligheidsplanner Arbouw voor gww

bouwbreed

Arbouw heeft zijn Veiligheids- en Gezondheidsplanner (V0x26G-planner) geschikt gemaakt voor de sector grond-, weg- waterbouw.

Arbouw heeft zijn Veiligheids- en Gezondheidsplanner (V0x26G-planner) geschikt gemaakt voor de sector grond-, weg- waterbouw.
Met behulp van het document kan in de ontwerp- en uitvoeringsfase een V0x26G-plan worden gemaakt. De planner is te downloaden via www.arbouw.nl en bevat een database met informatie over arbeidsomstandigheden. Daarbij wordt een link gelegd tussen diverse soorten werkzaamheden binnen een bouwproject.
De databank bevat 270 risicoanalyses die zijn gekoppeld aan verschillende taken. Elke analyse biedt informatie over onder meer veiligheidsproblemen die zich bij bepaalde werkzaamheden kunnen voordoen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels