nieuws

Software voor civiele ingenieurs online

bouwbreed

Delft Geosystems introduceert de online beschikbaarheid van software voor civiele ingenieurs. Er is keuze uit zes programma’s voor het doorrekenen van diepwanden, funderingen, grondwerken, paalfunderingen, zettingen en horizontaal boren. Voor een bescheiden bedrag krijgen de civiele ingenieurs toegang tot de software. Zij hebben slechts een computer nodig met een gangbare breedbandverbinding en een standaard browser zoals Firefox of Explorer. Is de verbinding met de software eenmaal tot stand gebracht, dan brengt Delft Geosystems een uurtarief in rekening. De computer functioneert als terminal, maar de berekeningen kunnen wel lokaal afgedrukt of als pdf-file opgeslagen worden. GeoDelft Systems heeft de online software uitgebreid laten testen door een aantal klanten. Hun op- en aanmerkingen zijn verwerkt en de software staat nu voor iedereen wereldwijd ter beschikking.

Delft Geosystems introduceert de online beschikbaarheid van software voor civiele ingenieurs. Er is keuze uit zes programma’s voor het doorrekenen van diepwanden, funderingen, grondwerken, paalfunderingen, zettingen en horizontaal boren. Voor een bescheiden bedrag krijgen de civiele ingenieurs toegang tot de software. Zij hebben slechts een computer nodig met een gangbare breedbandverbinding en een standaard browser zoals Firefox of Explorer. Is de verbinding met de software eenmaal tot stand gebracht, dan brengt Delft Geosystems een uurtarief in rekening. De computer functioneert als terminal, maar de berekeningen kunnen wel lokaal afgedrukt of als pdf-file opgeslagen worden. GeoDelft Systems heeft de online software uitgebreid laten testen door een aantal klanten. Hun op- en aanmerkingen zijn verwerkt en de software staat nu voor iedereen wereldwijd ter beschikking.

Reageer op dit artikel