nieuws

Scherm langs A1

bouwbreed Premium

Langs de snelweg A1 bij Laren is Ballast Nedam begonnen met de opbouw van een geluidsscherm met hulp van 45 kilo zware aluminium cassettes. Het scherm wordt in opdracht van Rijkswaterstaat aangelegd ter voorbereiding van spitsstroken op de A1. De nieuwbouw en verhoging van het huidige scherm is mogelijk gemaakt door financiële steun van de gemeente Blaricum, Bussum, Laren, Huizen en Naarden, daar Rijkswaterstaat zelf niet wettelijk verplicht was iets aan de schermen te veranderen. Foto: Ton Borsboom

Langs de snelweg A1 bij Laren is Ballast Nedam begonnen met de opbouw van een geluidsscherm met hulp van 45 kilo zware aluminium cassettes. Het scherm wordt in opdracht van Rijkswaterstaat aangelegd ter voorbereiding van spitsstroken op de A1. De nieuwbouw en verhoging van het huidige scherm is mogelijk gemaakt door financiële steun van de gemeente Blaricum, Bussum, Laren, Huizen en Naarden, daar Rijkswaterstaat zelf niet wettelijk verplicht was iets aan de schermen te veranderen. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel