nieuws

Recordcontract voor liftenfabrikant Otis

bouwbreed Premium

Liftenfabrikant Otis heeft een contract gesloten van 51 miljoen euro met ECE Europa voor de levering en installatie van roltrappen en liften in negentien winkelcentra in Europa. ECE, ontwikkelaar van winkelcentra in Europese steden, bouwt deze centra in Bulgarije, Hongarije, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Rusland, Tsjechië, Turkije en Zwitserland. De producten die Otis levert, zijn voornamelijk roltrappen en Gen2-liften zonder machinekamer.

Liftenfabrikant Otis heeft een contract gesloten van 51 miljoen euro met ECE Europa voor de levering en installatie van roltrappen en liften in negentien winkelcentra in Europa. ECE, ontwikkelaar van winkelcentra in Europese steden, bouwt deze centra in Bulgarije, Hongarije, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Rusland, Tsjechië, Turkije en Zwitserland. De producten die Otis levert, zijn voornamelijk roltrappen en Gen2-liften zonder machinekamer.

Reageer op dit artikel