nieuws

Ontwikkelingen in Roden-Leek gaan door

bouwbreed

Het college van B en W gemeente Noordenveld kan verder met het ambitieuze plan voor de dorpen Roden en Leek. In de commissievergaderingen is uiteindelijk goedkeuring verleend aan een studie naar een rondweg en de voorgestelde bouw van 5800 woningen voor Leek en Roden samen. De door B en W voorgestelde toekomstvisie heeft zwaar onder vuur gelegen. Een van de voorwaarden is nu dat de weg door het natuurgebied de Maatlanden tussen Roden en Nietap wordt geschrapt uit de studie naar de rondweg. Voorts moet het maximaal aantal te bouwen huizen voor Noordenveld gesteld worden op 2700.

Het college van B en W gemeente Noordenveld kan verder met het ambitieuze plan voor de dorpen Roden en Leek. In de commissievergaderingen is uiteindelijk goedkeuring verleend aan een studie naar een rondweg en de voorgestelde bouw van 5800 woningen voor Leek en Roden samen. De door B en W voorgestelde toekomstvisie heeft zwaar onder vuur gelegen. Een van de voorwaarden is nu dat de weg door het natuurgebied de Maatlanden tussen Roden en Nietap wordt geschrapt uit de studie naar de rondweg. Voorts moet het maximaal aantal te bouwen huizen voor Noordenveld gesteld worden op 2700.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels