nieuws

Nog lange weg te gaan

bouwbreed Premium

Op bedrijvenpark Papendorp zijn medewerkers van Van Wijk Nieuwegein met hulp van een bestratingsmachine bezig met de stoep van een nieuw stuk te ontginnen stuk grond. Hoewel de lange, en brede stoep inderdaad sneller met de machine bestraat kan worden, menen de straatmakers als ervaringsdeskundigen dat er nog een lange weg te gaan is voordat deze dagelijks ingezet kan worden. Alleen al het langdurig inmeten en instellen van de machine maakt flexibel inzetten lastig, en bovenal zouden de stoepontwerpen dan ook praktischer moeten. Want leuke diagonalen zoals bij deze stoep dwingen de straatmakers toch het gros van de werkzaamheden met de hand af te maken.

Op bedrijvenpark Papendorp zijn medewerkers van Van Wijk Nieuwegein met hulp van een bestratingsmachine bezig met de stoep van een nieuw stuk te ontginnen stuk grond. Hoewel de lange, en brede stoep inderdaad sneller met de machine bestraat kan worden, menen de straatmakers als ervaringsdeskundigen dat er nog een lange weg te gaan is voordat deze dagelijks ingezet kan worden. Alleen al het langdurig inmeten en instellen van de machine maakt flexibel inzetten lastig, en bovenal zouden de stoepontwerpen dan ook praktischer moeten. Want leuke diagonalen zoals bij deze stoep dwingen de straatmakers toch het gros van de werkzaamheden met de hand af te maken.

Reageer op dit artikel