nieuws

Mini-VROM

bouwbreed

Minister Vogelaar (wonen, wijken en integratie) onthulde afgelopen week een maquette van het VROM-gebouw in Madurodam. Architect Jan Hoogstad ontwierp het gebouw 15 jaar geleden. De maquette is gemaakt van duurzame materialen. VROM gaat de maquette gebruiken in alle campagnes die het ministerie voert op het gebied van bouwen.

Minister Vogelaar (wonen, wijken en integratie) onthulde afgelopen week een maquette van het VROM-gebouw in Madurodam. Architect Jan Hoogstad ontwierp het gebouw 15 jaar geleden. De maquette is gemaakt van duurzame materialen. VROM gaat de maquette gebruiken in alle campagnes die het ministerie voert op het gebied van bouwen.
De burgemeester van Madurodam heeft samen met de minister een energielabel aan het gebouw bevestigd. Door het energielabel krijgen de nieuwe eigenaren of huurders betere informatie over de energiezuinigheid.

Reageer op dit artikel