nieuws

Kloostertuin

bouwbreed

Bouwplaatsmedewerkers plaatsten gisteren veertig zitrandelementen in de Kloostertuin in Dordrecht. Met vacuüm hijsmaterieel stelden ze de platen. De limestone-elementen van 2 tot 4 ton per stuk, zijn op betonnen funderingsbalken geplaatst. De platen van 1.5 bij 2 meter werden geleverd door Van den Ban uit Oosterhout. De bouw van de kloostertuin (1 miljoen euro) begon vorig jaar onder leiding van aannemer Mostert De Winter. In april zal het in gebruik worden genomen. De architect Michael van Gessel ontwierp de tuin.

Bouwplaatsmedewerkers plaatsten gisteren veertig zitrandelementen in de Kloostertuin in Dordrecht. Met vacuüm hijsmaterieel stelden ze de platen. De limestone-elementen van 2 tot 4 ton per stuk, zijn op betonnen funderingsbalken geplaatst. De platen van 1.5 bij 2 meter werden geleverd door Van den Ban uit Oosterhout. De bouw van de kloostertuin (1 miljoen euro) begon vorig jaar onder leiding van aannemer Mostert De Winter. In april zal het in gebruik worden genomen. De architect Michael van Gessel ontwierp de tuin.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels