nieuws

Kema stuwt omzet opnaar 200 miljoen euro

bouwbreed

Kema heeft vorig jaar op een omzet van 200,1 miljoen een recordwinst geboekt van 11,2 miljoen euro. De internationalisatie van het ingenieursbureau droeg in belangrijke mate bij tot het succes. “We hebben duidelijk gemerkt dat wereldwijde spelers op zowel de energie- als de test- en certificeringsmarkt ons voor steeds complexere opdrachten inschakelen”, zegt bestuursvoorzitter Piet Nabuurs. “Deze trend zal zich voortzetten, geheel in lijn met onze nieuwe geformuleerde strategie”. Kema belooft te zullen blijven investeren in innovatie. Het bedrijf concentreert zich onder andere op energieopslag, certificering in de zorgsector en slimme elektriciteitsnetwerken.

Kema heeft vorig jaar op een omzet van 200,1 miljoen een recordwinst geboekt van 11,2 miljoen euro. De internationalisatie van het ingenieursbureau droeg in belangrijke mate bij tot het succes. “We hebben duidelijk gemerkt dat wereldwijde spelers op zowel de energie- als de test- en certificeringsmarkt ons voor steeds complexere opdrachten inschakelen”, zegt bestuursvoorzitter Piet Nabuurs. “Deze trend zal zich voortzetten, geheel in lijn met onze nieuwe geformuleerde strategie”. Kema belooft te zullen blijven investeren in innovatie. Het bedrijf concentreert zich onder andere op energieopslag, certificering in de zorgsector en slimme elektriciteitsnetwerken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels