nieuws

Internorm 4 Vetro

bouwbreed Premium

Kozijnen die energie besparen hoeven er niet uit te zien als kleine dikke houten vensters. Internorm uit Oostenrijk bijvoorbeeld produceert de 4 Vetro Design-ramen. De kozijnen zijn aan de binnenzijde van hout, aan de buitenzijde van aluminium. Ze ogen zeer slank, maar desondanks hebben de ramen als geheel een U-waarde van 1,0 W/m2K en met drie lagen glas zelfs 0,8 W/m2K.

Kozijnen die energie besparen hoeven er niet uit te zien als kleine dikke houten vensters. Internorm uit Oostenrijk bijvoorbeeld produceert de 4 Vetro Design-ramen. De kozijnen zijn aan de binnenzijde van hout, aan de buitenzijde van aluminium. Ze ogen zeer slank, maar desondanks hebben de ramen als geheel een U-waarde van 1,0 W/m2K en met drie lagen glas zelfs 0,8 W/m2K.

Reageer op dit artikel