nieuws

Ingenieurs Stoelnaar Grontmij

bouwbreed

Grontmij lijft het Zwolse adviesbureau Stoel in. Het bedrijf met dertig medewerkers wordt volledig geïntegreerd in de activiteiten van ingenieursbureau Grontmij. Vorig jaar was Stoel goed voor een omzet van 2 miljoen euro.

Grontmij lijft het Zwolse adviesbureau Stoel in. Het bedrijf met dertig medewerkers wordt volledig geïntegreerd in de activiteiten van ingenieursbureau Grontmij. Vorig jaar was Stoel goed voor een omzet van 2 miljoen euro.
Stoel maakte naam met zijn constructie-adviezen voor de nieuwbouw van verzekeraar Achmea in zowel Zwolle als Leeuwarden. Ook levert het bedrijf inbreng bij de herbouw van de Enschedese wijk Roombeek en ziekenhuis Pantein in Boxmeer.
Grontmij ziet de komst van Stoel vooral als een versterking van zijn positie in het oosten van het land.

Reageer op dit artikel