nieuws

Hoogwerker verleidt bezoekers tot koop

bouwbreed Premium

Een appartementencomplex van 30 meter hoog moet de Muziekwijk in Zwolle een markante uitstraling geven. Potentiële kopers van de woningen kunnen volgende maand in een hoogwerker een indruk krijgen van het uitzicht vanuit hun toekomstige appartement.

Een appartementencomplex van 30 meter hoog moet de Muziekwijk in Zwolle een markante uitstraling geven. Potentiële kopers van de woningen kunnen volgende maand in een hoogwerker een indruk krijgen van het uitzicht vanuit hun toekomstige appartement.
Het complex bestaat uit een vrijwel geheel glazen gevel en witte structuurdragers. Het gebouw is een ontwerp van architectenbureau Van den Broek en Bakema uit Rotterdam. Er komen 24 appartementen in, drie op elke verdieping. Op de negende verdieping zijn twee penthouses bedacht met elk een oppervlakte van 175 vierkante meter en een balkon van 25 vierkante meter. Op de begane grond is plaats voor een praktijkruimte en zeven eengezinswoningen.
Aan het begin van de zomer begint de bouw, eind volgend jaar volgt de oplevering.

Reageer op dit artikel