nieuws

Hoogwaterkering

bouwbreed

Ballast Nedam verbetert in opdracht van het Waterschap Rivierenland de hoogwaterkering van de Waalkade in Nijmegen. Naar verwachting is het werk eind 2008 klaar. Sinds half oktober vorig jaar wordt gewerkt aan de nieuwe betonnen keerwand. De afwerking met metselwerk en natuursteen volgt in het komende najaar. In totaal wordt de nieuwe waterkering 1,3 kilometer lang, waarvan een deel flexibel is. De kering moet voorkomen dat de binnenstad bij hoogwater onder water komt te staan. Foto: VidiPhoto

Ballast Nedam verbetert in opdracht van het Waterschap Rivierenland de hoogwaterkering van de Waalkade in Nijmegen. Naar verwachting is het werk eind 2008 klaar. Sinds half oktober vorig jaar wordt gewerkt aan de nieuwe betonnen keerwand. De afwerking met metselwerk en natuursteen volgt in het komende najaar. In totaal wordt de nieuwe waterkering 1,3 kilometer lang, waarvan een deel flexibel is. De kering moet voorkomen dat de binnenstad bij hoogwater onder water komt te staan. Foto: VidiPhoto

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels