nieuws

Het Rond krijgt vorm

bouwbreed

In het centrum van Houten begint het door Van Wijnen gebouwde nieuwbouwproject Het Rond langzaam vorm te krijgen. Het door Zon + Bunnik Architecten ontworpen complex bestaat uit diverse woningen, een groot winkelcentrum met houten daken als overkapping, en een grote ondergrondse parkeergarage. In opdracht van de Algemene Woningstichting Houten wordt eveneens een woontoren gebouwd die met 45 meter hoogte het stadscentrum zal domineren.Foto: Ton Borsboom

In het centrum van Houten begint het door Van Wijnen gebouwde nieuwbouwproject Het Rond langzaam vorm te krijgen. Het door Zon + Bunnik Architecten ontworpen complex bestaat uit diverse woningen, een groot winkelcentrum met houten daken als overkapping, en een grote ondergrondse parkeergarage. In opdracht van de Algemene Woningstichting Houten wordt eveneens een woontoren gebouwd die met 45 meter hoogte het stadscentrum zal domineren.Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels