nieuws

Heijmans onderhoudt Vathorst drie jaar

bouwbreed

Heijmans neemt in opdracht van de gemeente Amersfoort en het Ontwikkelingsbedrijf Vathorst de komende drie jaar het integrale beheer en onderhoud van de openbare ruimte in de wijk Vathorst voor haar rekening. Naast het technische beheer krijgt een medewerker van Heijmans de rol van toezichthouder en aanspreekpunt voor bewoners. Het contract heeft een waarde van ongeveer 3 miljoen euro.

Heijmans neemt in opdracht van de gemeente Amersfoort en het Ontwikkelingsbedrijf Vathorst de komende drie jaar het integrale beheer en onderhoud van de openbare ruimte in de wijk Vathorst voor haar rekening. Naast het technische beheer krijgt een medewerker van Heijmans de rol van toezichthouder en aanspreekpunt voor bewoners. Het contract heeft een waarde van ongeveer 3 miljoen euro.
In de wijk waar de komende jaren nog zo’n 3700 woningen bijkomen, wordt Heijmans Infra Management verantwoordelijk voor het opstellen en de uitvoering van onderhoudsplannen.

Reageer op dit artikel