nieuws

HBG scoort schoolvan 100 miljoen euro

bouwbreed Premium

HBG Construction heeft in Londen een principe-akkoord gesloten over de bouw van een scholencomplex ter waarde van 100 miljoen euro. Nooit eerder had de BAM-dochter een zo groot scholenproject binnen handbereik. Het project One Harrow wordt gerealiseerd in het noordwesten van Londen. Het complex zal onderdak bieden aan 3000 studenten in het vervolg- en 8000 in het volwassenenonderwijs. HBG Construction zal het project van 32.000 vierkante meter waarschijnlijk in het voorjaar van 2011 opleveren. One Harrow wordt gebouwd naar een ontwerp van het Londense architectenbureau MacCormac Jamieson Prichard. De energie-efficiënte gebouwen krijgen diverse daktuinenen. Het hoogste deel van de school telt negen verdiepingen. Als onderdeel van het project levert HBG een actieve bijdrage aan de training en opleiding van de studenten.

HBG Construction heeft in Londen een principe-akkoord gesloten over de bouw van een scholencomplex ter waarde van 100 miljoen euro. Nooit eerder had de BAM-dochter een zo groot scholenproject binnen handbereik. Het project One Harrow wordt gerealiseerd in het noordwesten van Londen. Het complex zal onderdak bieden aan 3000 studenten in het vervolg- en 8000 in het volwassenenonderwijs. HBG Construction zal het project van 32.000 vierkante meter waarschijnlijk in het voorjaar van 2011 opleveren. One Harrow wordt gebouwd naar een ontwerp van het Londense architectenbureau MacCormac Jamieson Prichard. De energie-efficiënte gebouwen krijgen diverse daktuinenen. Het hoogste deel van de school telt negen verdiepingen. Als onderdeel van het project levert HBG een actieve bijdrage aan de training en opleiding van de studenten.

Reageer op dit artikel