nieuws

Hardenberg krijgt 3500 huizen erbij

bouwbreed Premium

De Hardenbergse wijk Marslanden krijgt de komende jaren 3500 woningen. Daar bouwt de gemeente Hardenberg op dit moment aan de eerste fase die bestaat uit 1900 woningen. Als deze fase klaar is, begint fase twee. Het woningaanbod wordt zeer gevarieerd. Dit jaar werkt de gemeente het structuurplan van de eerste deelgebieden uit in bestemmingsplannen. Rond 2030 moet Marslanden gerealiseerd zijn.

De Hardenbergse wijk Marslanden krijgt de komende jaren 3500 woningen. Daar bouwt de gemeente Hardenberg op dit moment aan de eerste fase die bestaat uit 1900 woningen. Als deze fase klaar is, begint fase twee. Het woningaanbod wordt zeer gevarieerd. Dit jaar werkt de gemeente het structuurplan van de eerste deelgebieden uit in bestemmingsplannen. Rond 2030 moet Marslanden gerealiseerd zijn.

Reageer op dit artikel