nieuws

Grundfos wint metenergiezuinige pomp

bouwbreed

Grundfos heeft twee Europese prijzen gewonnen met de ‘meest energiezuinige circulatiepomp’. In twee debietklassen overtroefde de Alpha2-pomp z’n concurrenten in het project Energy+ pumps. Dat is bedoeld om de ontwikkeling en toepassing van energie-efficiënte circulatiepompen te bevorderen, als onderdeel van het ‘Intelligent Energy Europe Programme’ van de Europese Commissie.

Grundfos heeft twee Europese prijzen gewonnen met de ‘meest energiezuinige circulatiepomp’. In twee debietklassen overtroefde de Alpha2-pomp z’n concurrenten in het project Energy+ pumps. Dat is bedoeld om de ontwikkeling en toepassing van energie-efficiënte circulatiepompen te bevorderen, als onderdeel van het ‘Intelligent Energy Europe Programme’ van de Europese Commissie.

Reageer op dit artikel