nieuws

Facilicom blijft ‘preferred bidder’

bouwbreed Premium

De Rijksgebouwendienst hoeft de aanwijzing van het consortium Facilicom als preferred bidder in het pps-project voor de nieuwbouw van een belastingkantoor in Doetinchem niet terug te draaien. De aanwijzing werd door het consortium Factor in kort geding aangevochten, en ook gehonoreerd. In hoger beroep is de aanwijzing uiteindelijk toch terecht bevonden door het Hof.

De Rijksgebouwendienst hoeft de aanwijzing van het consortium Facilicom als preferred bidder in het pps-project voor de nieuwbouw van een belastingkantoor in Doetinchem niet terug te draaien. De aanwijzing werd door het consortium Factor in kort geding aangevochten, en ook gehonoreerd. In hoger beroep is de aanwijzing uiteindelijk toch terecht bevonden door het Hof.

Reageer op dit artikel