nieuws

Doorzichtige verf weert zonlicht

bouwbreed Premium

Liquisol is de naam van een doorzichtige verf die zonlicht weert. Hij is geschikt voor koepels en lichtstraten van kunststof en glas. De naam van deze verf moet niet worden verward met die van twee andere producten, het schoonmaakmiddel Liquisol of de vloeistof voor het vullen van zonnecollectoren. Liquisol-verf wordt op de markt gebracht door Tom Huysmans van Claritas uit Antwerpen. Hij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van zonwering. De doorzichtige Liquisol-verf is verkrijgbaar voor tijdelijke en voor blijvende toepassingen. De tijdelijke variant kan met zeepwater en ammoniak worden verwijderd, de blijvende variant verhardt en laat zich reinigen met een hogedrukreiniger met detergenten.

Liquisol is de naam van een doorzichtige verf die zonlicht weert. Hij is geschikt voor koepels en lichtstraten van kunststof en glas. De naam van deze verf moet niet worden verward met die van twee andere producten, het schoonmaakmiddel Liquisol of de vloeistof voor het vullen van zonnecollectoren. Liquisol-verf wordt op de markt gebracht door Tom Huysmans van Claritas uit Antwerpen. Hij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van zonwering. De doorzichtige Liquisol-verf is verkrijgbaar voor tijdelijke en voor blijvende toepassingen. De tijdelijke variant kan met zeepwater en ammoniak worden verwijderd, de blijvende variant verhardt en laat zich reinigen met een hogedrukreiniger met detergenten.
Liquisol bevat een pigment dat 98 procent van de ultraviolette straling (golflengte 0 tot 400 nanometer), 39 procent van het zichtbare licht (golflengte 400 tot 750 nanometer) en 45 procent van de warmte (golflengte 750 tot 2500 nanometer)tegenhoudt.

Reageer op dit artikel