nieuws

De Cope

bouwbreed

Op het kantorenpark Papendorp is Volker Wessels begonnen met het plaatsen van Platinox-gevelplaten voor het nieuwe kantoorpand/parkeergarage De Cope. Het door JHKArchitecten ontworpen kantoorpand wordt 3.300 vierkante meter groot en krijgt een parkeergarage van 15.000 vierkante meter groot naast zich, waarmee een groot deel van de lokale parkeeroverlast kan worden aangepakt. De platibond composite-gevelpanelen zijn voorzien van een verlopende perforatie en uitgevoerd in grijs en opvallend geelgoud.

Op het kantorenpark Papendorp is Volker Wessels begonnen met het plaatsen van Platinox-gevelplaten voor het nieuwe kantoorpand/parkeergarage De Cope. Het door JHKArchitecten ontworpen kantoorpand wordt 3.300 vierkante meter groot en krijgt een parkeergarage van 15.000 vierkante meter groot naast zich, waarmee een groot deel van de lokale parkeeroverlast kan worden aangepakt. De platibond composite-gevelpanelen zijn voorzien van een verlopende perforatie en uitgevoerd in grijs en opvallend geelgoud.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels