nieuws

Compacte noodbatterij voor mobieltje

bouwbreed

Hij is bijna net zo klein als de penlite (AA)-batterij die erin past, maar geeft de gebruiker van een mobieltje met lege accu wel een half uur extra spreektijd. Is dat in normale omstandigheden vaak al prettig, in noodsituaties kunnen daardoor mensenlevens worden gered. Maar ook in alledaagse situaties kan zo’n compacte noodbatterij goede diensten bewijzen. Sta je net midden in de bouwput en wil je contact opnemen met kantoor, doet je mobieltje het niet. Moet je weer helemaal terug naar boven…

Hij is bijna net zo klein als de penlite (AA)-batterij die erin past, maar geeft de gebruiker van een mobieltje met lege accu wel een half uur extra spreektijd. Is dat in normale omstandigheden vaak al prettig, in noodsituaties kunnen daardoor mensenlevens worden gered. Maar ook in alledaagse situaties kan zo’n compacte noodbatterij goede diensten bewijzen. Sta je net midden in de bouwput en wil je contact opnemen met kantoor, doet je mobieltje het niet. Moet je weer helemaal terug naar boven…
De Power2Go SCE2110 is niet alleen een handig hulpmiddel, het is ook een fraai vormgegeven cilindervormig apparaat met een hightech innerlijk en buitenmaten van 72 x 21 millimeter bij een gewicht van 34 gram zonder batterij. Gemakkelijk mee te nemen dus.
De noodstroomvoorziening werkt op elke beschikbare batterij, waarbij lithium iets meer kracht geeft dan alkaline. Bij de noodtelefoonoplader zit een keur aan verwisselbare aansluitpluggen voor de meeste telefoonmerken. En dat alles kost in de Philips-webshop 14,99 euro, (www.shop.philips.nl, zoek op: power2go).

Reageer op dit artikel