nieuws

China op zoek naar Europese partners

bouwbreed

China besteedt momenteel meer dan driehonderd projecten aan met een totale waarde van ruim 20 miljard euro, en zoekt Europese partners met technische expertise om ze samen mee te realiseren. Om Chinese en Europese besluitvormers bij te brengen te brengen organiseert Montgomery Gray Event ‘Business in China’, een Europese aanbestedingstop die op 28 en 29 mei 2008 zal plaatsvinden in het Berliner Congress Centre in Berlijn.

China besteedt momenteel meer dan driehonderd projecten aan met een totale waarde van ruim 20 miljard euro, en zoekt Europese partners met technische expertise om ze samen mee te realiseren. Om Chinese en Europese besluitvormers bij te brengen te brengen organiseert Montgomery Gray Event ‘Business in China’, een Europese aanbestedingstop die op 28 en 29 mei 2008 zal plaatsvinden in het Berliner Congress Centre in Berlijn.
Nadere informatie: www.businesschinaexpo.com/projects.html

Reageer op dit artikel