nieuws

Ballenvloer

bouwbreed

Ballenvloer

Kunststof ballen liggen op een bekistingsplaatvloer in Nieuwegein. De lichtgewicht holle ballen zorgen voor gewichts- en kostenbesparing. De betonspecie wordt op de vloer, ballen en wapening gestort zodat een stevige vloer ontstaat. De vloer is onderdeel van een parkeergarage van Q-Park naast het AZN St. Antoniusziekenhuis. Aannemer Ballast Nedam voert het werk uit voor 13,5 miljoen euro. De oplevering is gepland in december..

Kunststof ballen liggen op een bekistingsplaatvloer in Nieuwegein. De lichtgewicht holle ballen zorgen voor gewichts- en kostenbesparing. De betonspecie wordt op de vloer, ballen en wapening gestort zodat een stevige vloer ontstaat. De vloer is onderdeel van een parkeergarage van Q-Park naast het AZN St. Antoniusziekenhuis. Aannemer Ballast Nedam voert het werk uit voor 13,5 miljoen euro. De oplevering is gepland in december..

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels