nieuws

Aquamassplasticryl

bouwbreed

Aquamass introduceert losstaande badkuipen van plasticryl, een nieuw materiaal dat de suggestie wekt van steen, maar zacht en warm aanvoelt. De kunststof kan in allerlei kleuren worden uitgevoerd. Het is mogelijk om verschillende kleuren te combineren en Aquamass levert zelfs badkuipen met ingebouwde led-verlichting. Michel Boucquillon is de ontwerper. Hij heeft aanvullend een wastafel, wasmand, krukje en stoel van plasticryl vormgegeven. Aquamass presenteert de badkuipen op Batibouw in Brussel.

Aquamass introduceert losstaande badkuipen van plasticryl, een nieuw materiaal dat de suggestie wekt van steen, maar zacht en warm aanvoelt. De kunststof kan in allerlei kleuren worden uitgevoerd. Het is mogelijk om verschillende kleuren te combineren en Aquamass levert zelfs badkuipen met ingebouwde led-verlichting. Michel Boucquillon is de ontwerper. Hij heeft aanvullend een wastafel, wasmand, krukje en stoel van plasticryl vormgegeven. Aquamass presenteert de badkuipen op Batibouw in Brussel.

Reageer op dit artikel