nieuws

Aanraakscherm voor toepassingen van domotica

bouwbreed

Het kleurenaanraakscherm van de multifunctionele drukknop uit de DPBLCD-serie van Domintell is speciaal voor domoticatoepassingen gemaakt. Met behulp van software kan worden gekozen voor een 1, 2, 4 of 6-voudige indeling, waarbij zowel de afbeeldingen als de teksten voor elke functie zelf zijn aan te maken. Ook de kleur van de achtergrond en de ‘screensaver’ is zelf in te stellen, aldus importeur NL Products. De multifunctionele drukknop is voorzien van een temperatuur- en een multiroomaudio menu, maar kan ook rolluiken bedienen, verlichting dimmen en schakelen, sferen oproepen en vastleggen enzovoort. Er zijn twee versies: zonder en met temperatuurvoeler.

Het kleurenaanraakscherm van de multifunctionele drukknop uit de DPBLCD-serie van Domintell is speciaal voor domoticatoepassingen gemaakt. Met behulp van software kan worden gekozen voor een 1, 2, 4 of 6-voudige indeling, waarbij zowel de afbeeldingen als de teksten voor elke functie zelf zijn aan te maken. Ook de kleur van de achtergrond en de ‘screensaver’ is zelf in te stellen, aldus importeur NL Products. De multifunctionele drukknop is voorzien van een temperatuur- en een multiroomaudio menu, maar kan ook rolluiken bedienen, verlichting dimmen en schakelen, sferen oproepen en vastleggen enzovoort. Er zijn twee versies: zonder en met temperatuurvoeler.

Reageer op dit artikel