nieuws

Zarges-Tubesca neemt Skyworks over

bouwbreed

De Skyworks groep, verkoper en verhuurder van professioneel klimmateriaal, is overgenomen door branchegenoot Zarges-Tubesca. Het zittende management van Skyworks blijft zitten en ook de naam blijft bestaan.

De Skyworks groep, verkoper en verhuurder van professioneel klimmateriaal, is overgenomen door branchegenoot Zarges-Tubesca. Het zittende management van Skyworks blijft zitten en ook de naam blijft bestaan.
Voormalig Skyworks-eigenaar Van Goes is tevreden met de overname en de groei- en investeringsplannen die daaruit voortvloeien. Zarges-Tubesca is een internationaal bedrijf met 1600 medewerkers goed voor een omzet van 320 miljoen euro. De overname van Skyworks past in de strategie om verder te groeien. Nu al exporteert het bedrijf naar 60 landen, heeft eigen productiebedrijven in verschillende landen en dochterbedrijven in Europa, de Verenigde Staten en India.

Reageer op dit artikel