nieuws

Waaiervorm

bouwbreed

In de vorm van een waaier leggen de bouwvakkers van Dura Vermeer de kanaalplaten voor het nieuwe hoofdkantoor van GetronicsPinkRoccade in Houten. Met deze vorm kan de gevel de weg volgen langs het pand op de centrumlocatie De Koppeling. De driehoekige ruimtes tussen de platen worden bekist en gevuld met beton. De aannemer bouwt het complex van 28.000 vierkante meter in opdracht van LSI Project Investment uit Rotterdam naar een ontwerp van Mei Architecten en Stedenbouwers, eveneens uit de Maasstad.

In de vorm van een waaier leggen de bouwvakkers van Dura Vermeer de kanaalplaten voor het nieuwe hoofdkantoor van GetronicsPinkRoccade in Houten. Met deze vorm kan de gevel de weg volgen langs het pand op de centrumlocatie De Koppeling. De driehoekige ruimtes tussen de platen worden bekist en gevuld met beton. De aannemer bouwt het complex van 28.000 vierkante meter in opdracht van LSI Project Investment uit Rotterdam naar een ontwerp van Mei Architecten en Stedenbouwers, eveneens uit de Maasstad.

Reageer op dit artikel