nieuws

Vlinderklep

bouwbreed

Van de EKN dubbel excentrische vlinderklep van VAG is nu ook een ISO short versie beschikbaar, waardoor deze klep toepasbaar wordt als er geen ruimte is voor een grote bouwlengte. Bijvoorbeeld in pompstations en waterzuiveringsinstallaties, waar de lange versie van de technisch hoogwaardige klep zich gedurende velen jaren heeft bewezen als uiterst betrouwbaar. ODS uit Barendrecht geeft er dan ook 50 jaar garantie op.

Van de EKN dubbel excentrische vlinderklep van VAG is nu ook een ISO short versie beschikbaar, waardoor deze klep toepasbaar wordt als er geen ruimte is voor een grote bouwlengte. Bijvoorbeeld in pompstations en waterzuiveringsinstallaties, waar de lange versie van de technisch hoogwaardige klep zich gedurende velen jaren heeft bewezen als uiterst betrouwbaar. ODS uit Barendrecht geeft er dan ook 50 jaar garantie op.

Reageer op dit artikel