nieuws

Verplaatsing

bouwbreed Premium

Een telescoopkraan takelt in Doesburg twee zware lindebomen uit de grond om ze 15 meter verderop een nieuwe plek te geven. BTL Bomendienst uit Apeldoorn voert de werkzaamheden uit. De linden, 15 en 18 ton zwaar, 20 meter hoog en ongeveer 80 jaar oud, moeten plaatsmaken voor een appartementencomplex van projectontwikkelaar Claus/Van den Boom. De kans dat de bomen de ‘verhuizing’ overleven wordt geschat op 80 tot 90 procent.

Een telescoopkraan takelt in Doesburg twee zware lindebomen uit de grond om ze 15 meter verderop een nieuwe plek te geven. BTL Bomendienst uit Apeldoorn voert de werkzaamheden uit. De linden, 15 en 18 ton zwaar, 20 meter hoog en ongeveer 80 jaar oud, moeten plaatsmaken voor een appartementencomplex van projectontwikkelaar Claus/Van den Boom. De kans dat de bomen de ‘verhuizing’ overleven wordt geschat op 80 tot 90 procent.

Reageer op dit artikel