nieuws

Uitzendbureau Faber breidt uit

bouwbreed Premium

Faber Personeelsdiensten heeft zijn activiteiten in het noorden en zuiden van Nederland uitgebreid. Het uitzendbureau voor schilderspersoneel opende recentelijk vestigingen in Joure, Sittard en Boxtel.

Faber Personeelsdiensten heeft zijn activiteiten in het noorden en zuiden van Nederland uitgebreid. Het uitzendbureau voor schilderspersoneel opende recentelijk vestigingen in Joure, Sittard en Boxtel.
Volgens directeur Arjen Bos komt Faber daarmee tegemoet aan de wensen van veel schildersbedrijven en schilders zelf. “De omvang van onze dienstverlening in de noordelijke en zuidelijke regio was sterk gestegen. Wij geloven in de kracht van een persoonlijke relatie met klanten en personeel. Vandaar dat we het zo belangrijk vinden om ons gezicht te laten zien door middel van deze nieuwe vestigingen.”
Faber Personeelsdiensten, dat zo’n 450 vakmensen in dienst heeft, geldt als een van de grootste uitzenders in zijn branche.

Reageer op dit artikel