nieuws

Twentse corporaties werken aan fusieplan

bouwbreed

De Twentse corporaties Goorse Volkswoning en Spectrum Wonen bereiden een fusie voor. De sociale huisvesters, die met name actief zijn op het platteland in het oosten van het land, willen met de samenwerking hun zelfstandigheid veiligstellen en hun financiële slagkracht vergroten. Gaat de fusie door, dan ontstaat een corporatie met een kleine zesduizend woningen.

De Twentse corporaties Goorse Volkswoning en Spectrum Wonen bereiden een fusie voor. De sociale huisvesters, die met name actief zijn op het platteland in het oosten van het land, willen met de samenwerking hun zelfstandigheid veiligstellen en hun financiële slagkracht vergroten. Gaat de fusie door, dan ontstaat een corporatie met een kleine zesduizend woningen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels