nieuws

TrespaMeteon

bouwbreed

De Spaanse projectontwikkelaar Tribusa heeft gekozen voor Trespa Meteon-platen voor de gevelbekleding van een appartementengebouw in Barcelona. Dat is opmerkelijk, omdat Spanje het thuisland is van Prodema, een concurrent die in Nederland in opspraak kwam vanwege slechte kwaliteit. De architect van het appartementengebouw heeft paarse en blauwe Meteon-platen met elkaar gecombineerd. De architect schreef Meteon-platen voor vanwege de lange levensduur en het beperkte onderhoud. De gevelplaten bestaan uit thermohardende harsen met 70 procent houtvezels, vervaardigd onder hoge druk en temperatuur. Ze zijn vergelijkbaar met hardhout.

De Spaanse projectontwikkelaar Tribusa heeft gekozen voor Trespa Meteon-platen voor de gevelbekleding van een appartementengebouw in Barcelona. Dat is opmerkelijk, omdat Spanje het thuisland is van Prodema, een concurrent die in Nederland in opspraak kwam vanwege slechte kwaliteit. De architect van het appartementengebouw heeft paarse en blauwe Meteon-platen met elkaar gecombineerd. De architect schreef Meteon-platen voor vanwege de lange levensduur en het beperkte onderhoud. De gevelplaten bestaan uit thermohardende harsen met 70 procent houtvezels, vervaardigd onder hoge druk en temperatuur. Ze zijn vergelijkbaar met hardhout.

Reageer op dit artikel